onsdag 30 juni 2010

Går i liftastankar

Igen har jag telefonerat med Siri. Hon vaknade precis och hon sa, precis som hon redan sagt till mig cirka tusen och en gång att hon behöver jobba i två dagar till. Det är något filmskapande där hon är kostymör och det verkar gå sådär för att de inte verkar veta hur man gör en film. Fast vad vet jag? Jag kan inte göra en film, men jag skulle se till att alltid ha uppdaterade inspelningsscheman om jag förväntade mig att mina anställda skulle hinna klart innan deadline. Hur som. Vi liftar kanske till Göteborg om två dagar, då. Jag hoppas det.

Lite vill jag städa butiken på Ingenjörsgatan. Bara för att det behövs och för att jag ska ha något att göra i Göteborg, för har jag inte det kan jag lika gärna stanna här och göra ingenting. Siri hjälper mig nog om jag lägger upp det på ett bra sätt. Mick skulle skratta sig lycklig om han kände till min plan. Dock är det inte säkert att jag städar den där butiken. Det beror på Siri, för jag gör det fan inte själv. Det ska vara roligt att städa och det är det inte. Just därför kanske jag låter bli.

På väg hem från Arvikafestivalen -09. Vi hade tagit oss via Göteborg till Eskilstuna och skulle få skjuts hela vägen hem till dörren. Var och en av oss. Jessica var med. Siri var självklart med. Goda tider. Igen, igen, igen!

5 kommentarer:

 1. Ska se till att det är riktigt skitigt innan ni dyker upp! ;)
  Vi ska faktiskt börja bygga på nya goa butiken snart... får ju lite hjälp av den nya smala Johan snart!

  SvaraRadera
 2. Åh, nya smala Johan. Inte fy skam. Vi kommer nog någon gång i veckan som kommer. Liftar ner som sagt, så vem fan vet när egentligen vi dyker upp. Eller ens om!

  SvaraRadera
 3. Jaja... finns en folkis i kylskåpet ser ja om ni dyker upp.. så inte mycke roligare här än i Stockholm... men kan säga att Johan va redlös ikväll.. fast han kommer aldrig å erkänna de.
  GBG suger lite nu... e sugen på nå annurlunda.
  E bara lite less efter å ha loosat 40 brakare på hultsfred.. :(

  SvaraRadera
 4. Sluta. Du försöker få oss att stanna hemma, men det gör vi inte. Fastän vi inte åkt än. Vi ska på begravning där borta på onsdag.

  GBG suger INTE när vi kommer dit. Lovar. Heders!

  SvaraRadera
 5. Och Mick...du behöver inte se till att det är skitigt... är det redan!

  SvaraRadera