måndag 28 juni 2010

Utbudet i Frihamnen

Så vad vi sålde har jag bara i förbifarten fått ned, men nu tar vi det och hoppas få med allt.

I matväg var det fyra rätter, vilka förstås gick att ändra på lite hur man önskade. Vi är inte omöjliga. Vi, eller åtminstone jag för jag ska bara tala för mig själv, älskar att göra en kundkombinerad tallrik eftersom att det lite ger mig en paus från annars samma sak jämt.

Jamaikanska jerkspett
Ris, sallad, ett kycklingspett, ett spett på känguru, krokodil och struts med jordnötssås.

Känguruburgare
Känguruburgare i pitabröd med sallad och kaktus

Baby back ribs
Baby back ribs, bönor, majs och barbecuesås

Texax chiligryta
Ris, chiligryta, nachos, ostsås och salsa.

Drickorna är oväsentliga, men i kiosken sålde vi bland annat fem olika sorters chips, alla från Death Rain. Habanero, Parmesan & Habanero, Chipotle, Buffalo Wings och Cheddar. Habanerochipsen gick absolut åt värst och när jag idag pratade med Mick i telefon och frågade honom varför jag själv inte tog med mig några påsar hem så svarade han att de snart är slut och säkert inte ens kommer kunna följa med alla festivaler. Det är en skandal om än en underbar sådan!

Och så Hotlix. Vi sålde askar med myror doppade i vit choklad och andra askar med både larver, syrsa och myror doppade både vit och vanlig choklad. Därtill hade vi odoppade larver i askar, tre olika smaker. Mexican spice, BBQ och Cheddar Cheese. Syrsor i askar hade vi också, även de smaksatta med antingen Sour Crem & Onion, Bacon & Cheese och Salt & Vinegar. Mina favoritlarver är Mexican spice och mina favoritsyrsor är Bacon & Cheese. Har jag förstått det rätt är det även sorterna Siri föredrar.

Klubbor sålde vi med antingen syrsa (apelsin-, kanel-, mint- eller druvsmak), larv (tequila-, äppel-, vattenmelon- eller apelsinsmak) eller skorpion (blåbärs-, äppel-, jordgubbs- eller banansmak.). Klubba med chili och kanel i fanns att köpa,. Jalapeñoklubba och habaneroklubba dessutom, den andra starkare än den ena och så hade vi klubba med Margaritasmak.

Och baconlypsyl.

3 kommentarer:

  1. Finns de nå bättre å manligare än Baconlypsyl?

    SvaraRadera
  2. Nej, en man som smakar bacon är en riktig man! Synd att man måste smaka på dem innan man kan vara säker. Har man ett baconlypsyl borde man visa det för alla lämpliga damer man presenterar sig för.

    SvaraRadera
  3. Får ta och hänga en sån runt halsen! ... finns nog ingen lämplig dam som kan motstå det.

    SvaraRadera